MUĞLA EMLAK DANIŞMANLARI ESNAF ODASI YÖNETİM VE DENETİM KURULU OLARAK İZMİR EMLAK KOMİSYONCULARI ODASINCA DÜZENLENEN GAYRİMENKUL VE YATIRIM FUARINA KATILDIK.

Fuar İzmir’ de ilk kez düzenlenen Gayrimenkul ve Yatırım Fuarına Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası Yönetim Kurulu olarak katıldık. 13 ülkeden gelen ziyaretçi ve Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firmaların ilgisinin bulunduğu fuarda mesleğimiz ile ilgili önemli konularda görüşmeler yapıldı. TEMFED Genel Başkanımız Sayın Hacı Ali Taylan Bey de konuşmacı olarak katılarak yetki belgesi ve yönetmeliğimiz ile ilgili çok değerli bilgileri paylaştı.

Oda Başkanımız Sayın Ziya Ercan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Ömer Yetgin, Sayın Hadi Karasu, Sayın Müderris Bayar, Sayın Serdar Oğuz, Sayın Serap Aydın, Sayın Ahmet Gör, Sayın Ramazan Oruç, Sayın Volkan Bilin ve diğer üyelerimiz ile beraber stantlar ziyaret edilerek değerlendirmeler yapılmıştır. Fuar süresince bizler ile yakından ilgilenen İzmir Emlak Odası Başkanımız Sayın Mesut Güleroğlu ile Yönetim Kuruluna teşekkürlerimizi sunarız.