4 EYLÜL 2019 TARİHİNDE ÇARŞAMBA GÜNÜ MUĞLA ESNAF ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISINA KATILDIK.

MUĞLA ESNAF ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISINA KATILDIK.

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı Odalarımızın Başkanlarının katılımıyla 2019 Yılı BAŞKANLAR KURULU Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Başkanlar Kurulu, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Çok Amaçlı Toplantı Salonunda, Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımız Sayın Şükrü AYYILDIZ, Başkan Vekilimiz Sayın Hüsamettin KARAŞAHİN, Muğla Vergi Dairesi Başkan Vekili Sayın Ömer KABAHOR, Muğla Çalışma ve İşkurumu İl Müdür Yardımcısı Sayın Ferda CEYLAN, Muğla Ticaret İl Müdürü Sayın Mehmet DEMİRTAŞ, Muğla SGK Müdür Yardımcısı Sayın Edip MARAŞ, Muğla Büyükşehir Belediye Ulaşım Dairesi Personeli Sayın Mustafa Dural ile birlikte Birliğimize bağlı 36 Meslek Kuruluşu Oda Başkanlarımızın katılımlarıyla gerçekleşti.En son kurulan Oda olan Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası hakkında Başkan Ziya Ercan tarafından Birlik Yönetim Kurulu ve Oda Başkanlarına tanıtım ve bilgilendirme yapıldı.