26.01.2019 Tarihinde Bemder Genel Kurul ve Plaket sunumu,Bemder Başkanlığına,Başkan vekilimiz 'ÖMER YETGİN' tek liste ile güven tazeleyerek, tekrar Başkan olarak seçilme görüntüleri..

Bodrum Emlak Müşavirleri Derneğinin 26 Ocak 2019 Cumartesi günü Saat 13.30’ da Bodrum Deniz Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonunda Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulunda Sn. Ömer YETGİN’in Tek liste ile aday olduğu Başkanlık seçiminde tekrar güven tazeleyip Bemder Başkanlığına seçilmiştir. Muğla Emlak Danışmanları Odası Başkanı Sn. Ziya Ercan, tüm Dernek Başkanlarının ve yönetim kurulunun katılımı ile birlik ve beraberliğin bir kez daha pekiştiği bir toplantı yapılmıştır.

MEDEO Başkanı Ziya Ercan, Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, Milas Emlakçılar Derneği Başkanı Hadi Karasu, Datça Emlakçılar Derneği Başkanı Müderris Bayar, MEDEO Basın ve İletişim Komisyonu Başkanı Volkan Bilin, Didim Emlakçılar Derneği Başkanı Osman Coşkun kongreye katılarak Başkan Ömer Yetgin ve seçilen Yönetim Kurulu na başarı dileklerinde bulundular.