03.08.2019 TARİHİ CUMARTESİ GÜNÜ TEMFED BAŞKANLAR KURULU ANKARA’DA TOPLANDI!!!!

TEMFED BAŞKANLAR KURULU ANKARA’DA TOPLANDI!!!!Bugün Ankara'da yapılan Türkiye Tüm Emlâk Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanlar Kurulu Toplantısına Muğla’yı temsilen BEMDER Başkanı ve MEDEO Başkan Vekili Ömer Yetgin,MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık ile birlikte katıldık.
Genel Başkanımız Sayın Hacı Ali TAYLAN Başkanlığında toplanan TEMFED Başkanlar Kurulu
Taşınmaz Ticareti Yasasıyla İlgili Çıkan Sorunlar ve (MYK) TEMFED EMLAK Akademisinin yaptığı çalışmaların ele alındığı toplantı sonrasında Genel Başkanımın Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve TEMFED Emlak Akademisinin kuruluşuna yaptığım katkılardan dolayı şahsıma takdim etmiş olduğu plaketten dolayı Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası, meslektaslarım ve şahsım adına çok teşekkür ediyor,Şükran’larımı sunuyorum.Genel Başkanımızın önderliğinde TEMFED Yönetim Kurulunca yapılan çalışmalarla Emlak Sektöründeki problemlerin çözüleceğine yürekten inanıyorum.